Klant vertelt

Ilonka en Mari zijn recentelijk naar Zutphen verhuisd. Terug naar de roots van Ilonka. Ze hebben een prachtig huis laten...

> Stylingtip

Haal het bos in huis!

Kleed je tafel thuis eens herfstachtig aan. Zet een schaal bijvoorbeeld op een stevig stuk boomstam. Zorg ervoor dat deze een plat vlak heeft.

Creëer zo een speelse tafel door verschillende hoogteniveaus aan te brengen. Of maak gebruik van etagères. Deze heb je in allerlei materialen. Van glas, kunststof, metaal tot zelfs karton! Geen tafelkleed? Gebruik dan theedoeken in mooie herfstkleuren zoals bruin, mosgroen, wijnrood en dieppaars. Zo voorkom je krassen in de tafel. Kleed de tafel verder aan met dingen die je tijdens een boswandeling vindt: opvallende bladeren (drogen in een dik boek!), beukennootjes en kastanjes.

Schoonheid zit ‘m vaak in eenvoud. Leg een gerecht eerst op een vel bakpapier of kleurig servet en dan pas in een (houten) schaal. En bind aan elk glas een ander herfstblad met behulp van ruw touw. Handig bij het buffet. Zo raakt niemand z’n glas kwijt. Veel (eet)plezier!

[Bron: Allerhande 10-2011]

TOON OVERZICHT