Klant vertelt

Ilonka en Mari zijn recentelijk naar Zutphen verhuisd. Terug naar de roots van Ilonka. Ze hebben een prachtig huis laten...

> Nieuw

Waterval Paneel valt in de smaak!

“Ik wil iets voor het raam wat anderen niet hebben, maar mij wel de nodige privacy geeft”. Met deze boodschap ging Coen Gorter aan de slag.

Coen Gorter Interieur Concepten is een begrip in Maastricht en omgeving. Zijn klanten vertrouwen hem blindelings op zijn advies voor een compleet interieurconcept. En zoals hij ’t zo mooi verwoordt: “Wij zien ‘t als een uitdaging om samen met onze klant van z’n huis een thuis te maken. Door onze uitgebreide collectie zijn wij in staat om in veel stijlen te voorzien en aan nagenoeg alle wensen tegemoet te komen.”

Top-down en bottom-up
Dit gold ook voor de vraag van zijn klant om voor het raam iets speciaals te maken. Ze wilde ’t net even anders. Coen Gorter ging met Antuco rond de tafel zitten. Samen bedachten ze dat het nieuwe interieurproduct van Antuco, het zogenaamde Waterval Paneel, goed aansloot. Panelen die beweegbaar zijn van boven naar beneden, van beneden naar boven of een combinatie van deze twee. En zo het zicht bepalen naar buiten én binnen.

Special effect
Het eindresultaat mocht er zijn. Een prachtige combinatie van 3 schuivende panelen met een verfijnde transparante stof. Volledig aan het raam aangepast. En voor een ‘special effect’ van ongelijke hoogte gemaakt. Op verzoek van de klant is het houten frame in RAL 9010 gelakt, zodat ’t goed past bij de rest van het huis. De design koordgewichten maken ’t helemaal af.

TOON OVERZICHT